Tündérkert csoport (Szarkás)

Túri Jánosné Németh Erika

Pedagógus
Az, ami életünk első hét évében történik, meghatározza felnőtt életünk minőségét. Hatalmas felelősség s ma különösen nehéz a felgyorsult, fölkavarodott világban gyermeket nevelni. A mi intézményünkben a szülők és pedagógusok  egymással "szövetkezve" segítik a gyermekeket az útjukon, megmutatva, hogy a világ szép,  jó és igaz. A világot pedig mi Alkotjuk... 

Boldog-Nagy Zsófia

Óvodapedagógus

Kovácsné Szabó Márta

Pedagógus, óvodai segítő 
Mindig szerettem volna nagy családot magam köré. Ez a vágyam teljesült is, és miután elvégeztem a Kecskeméti Tanítóképző Főiskolát, 9 éven keresztül a saját gyerekeimmel tanítottuk egymást. Most, egy újabb nagy családban van lehetőségem tanulni.
Fecske csoport (Fecske utca)

Kemecseiné Schuller Szandra

Óvodapedagógus
Pályám során sok pozitív élményben, örömteli pillanatban volt részem, mely közül kiemelkedően fontosak számomra a gyermekek és a szülők általi visszajelzések, megerősítések.
Meggyőződésem, hogy a gyermek megfelelő személyi és tárgyi feltételeket egyaránt biztosító környezetben tud igazán kibontakozni.Nyugodt, harmonikus légkörben, ahol a pedagógus is jól érzi magát.
Hiszem, hogy a gyermeket nem kell mindig ,,terelni", megszabva az irányt és hozzá az eszközt számára.

Bense Gabriella

Óvodapedagógus

Polák-Czompó Annamária

Dajka
Egy kicsit mindenütt ott vagyok óvodánkban. Tisztaságot teremtek, etetek-itatok, ha kell gyermeket dajkálok. Szerencsés a helyzetem, mert nekem nem kell “nevelnem”, csak elhalmozni őket szeretettel és gondoskodással.