Jelentkezés az óvoda 2023/24-es csoportjába

Kedves Szülők! A nagy érdeklődésre való tekintettel a 2023 szeptemberében csatlakozó ovisoknál minden hely betelt.

Jelentkezés első osztályba

Iskolai jelentkezés és felvétel a 2023/24-es tanévbe

Kedves Szülők!

Az iskolánkba való érdeklődés jelzésére a honlapon lévő jelentkezési lap kitöltésével online lehetőséget biztosítunk. A kitöltött jelentkezési lap visszaküldését követően emailben vagy telefonon felvesszük Veletek a kapcsolatot, és tájékoztatunk a beiskolázáshoz kapcsolódó programjainkról, az iskolában folyó pedagógiai munkáról, a beiskolázás lépéseiről, további teendőkről.

Osztályaink kis létszámúak, a felvételi létszám limitált. Jelentkezz mihamarabb!

Az érdeklődő családok részére személyes találkozásra, beszélgetésre, ismerkedésre a jelenleg érvényben lévő szabályok betartása mellett előzetesen egyeztetett időpontban lehetőséget biztosítunk. Ajánljuk iskolanyitogató foglalkozásainkat és nyílt napjainkat. 

A felvételi eljárásrendről érdeklődj igazgatónknál: koszoru.csaba@gyermekligetkecskemet.hu


További kérdés esetén: 20/977-0237
Legyél TE is Gyermekligetes!


Jelentkezés magasabb osztályfokba

Iskolaváltás Tanév Közben

Lehetőség van tanév közben is átjelentkezni intézményünkbe, amennyiben az adott évfolyam, csoport létszáma, összetétele megengedi. Erről előzetesen tájékozódni szükséges!

Az iskolaváltás lépései: 
  1. Érdeklődj, van-e lehetőség az általatok gondolt évfolyamhoz csatlakozni; írj bemutatkozó levelet az iskolaváltás okáról! (koszoru.csaba@gyermekligetkecskemet.hu)
  2. A szülők előre egyeztetett időpontban az intézményvezetővel átbeszélik a lehetőségeket.
  3. A szülő(k) és a gyermek megismerkednek az igazgatóval, osztálytanítóval, próbanapon vesznek részt majd megbeszélik a hospitálás lehetőségeit.
  4. A gyermek 10 napot hospitál az iskolában, mely során szakmai team figyeli a közösség életét.
  5. A látogatási idő letelte után a szülők, az intézményvezető és az osztálytanító megbeszélik a tapasztalatokat. Az osztálytanító javaslata alapján a szakmai team dönt a felvételről.