Jelentkezés az óvodába

 Jelentkezz online!

Jelentkezés első osztályba

Iskolai jelentkezés és felvétel a 2024 szeptembertől induló tanévRe

Az iskolánkba való érdeklődés jelzésére a honlapon lévő jelentkezési lap kitöltésével online lehetőséget biztosítunk.

Osztályaink kis létszámúak, a felvételi létszám limitált.

Az érdeklődő családok részére személyes találkozásra, beszélgetésre, ismerkedésre előzetesen egyeztetett időpontban  biztosítunk lehetőséget, amennyiben a meglévő elsős csoporthoz van esély csatlakozni. Ajánljuk iskolanyitogató foglalkozásainkat és nyílt napjainkat a 2024-es tanévben. 


További kérdés esetén: 20/977-0237
Legyél TE is Gyermekligetes!


Jelentkezés magasabb osztályfokba

Iskolaváltás Tanév Közben

Lehetőség van tanév közben is átjelentkezni intézményünkbe, amennyiben az adott évfolyam, csoport létszáma, összetétele megengedi. Erről előzetesen tájékozódni szükséges!

Az iskolaváltás lépései: 
  1. Érdeklődj, van-e lehetőség az általatok gondolt évfolyamhoz csatlakozni; írj bemutatkozó levelet az iskolaváltás okáról (titkarsag@gyermekligetkecskemet.hu)! A szülők előre egyeztetett időpontban az intézményvezetővel átbeszélik a lehetőségeket.
  2. A szülő(k) és a gyermek megismerkednek az igazgatóval, osztálytanítóval, próbanapon vesznek részt majd megbeszélik a hospitálás lehetőségeit.
  3. A gyermek 10 napot hospitál az iskolában, mely során szakmai team figyeli a közösség életét.
  4. A látogatási idő letelte után a szülők, az intézményvezető és az osztálytanító megbeszélik a tapasztalatokat. Az osztálytanító javaslata alapján a szakmai team dönt a felvételről.